Praktiske ferdigheter og workshops

Onsdag 22. mai

Påmelding til workshops sendes ut 14 dager før konferansen starter.

Workshops

Kajakk: Introduksjon til Havpadling – Våttkort fra Norges Padleforbund ved Anne Randi fra Kirkens Bymisjon
🇳🇴

Deltakeren introduseres til kajakken og utstyret. Etter endt kurs har deltakeren gjennom enkel praktisk øvelse lært å bruke kajakk, åre, trekk og vest. Kurset skal motivere for videre opplæring i padling.

Bålkurs og kokegrop ved Jarle Føreland og deltakere fra Energiverket
🇳🇴

Du vil få opplæring i hvordan du lager bål, også når det regner og skogen er våt. Vi går en tur på øya for å samle ved til bålet. Du får innføring i hva som er viktige å se etter for å finne riktig type ved.
Vi lager også mat i kokegrop ved denne posten. Mat fra kokegrop smaker fantastisk godt og det er gøy å forberede maten på denne måten.

Lek og aktivitet med fokus på naturnærvær
🇳🇴

I denne workshopen vil du få mulighet til å prøve ut ulike aktiviteter/øvelser som kan brukes for å stimulere til økt naturnærvær, både for barn og voksne. Rekkefølgen på aktivitetene er lagt opp etter en modell med fire ulike stadier. Disse stadiene har vist deg å være nyttig å ta hensyn til når du skal velge aktiviteter som passer til deltakernes interesse og energinivå.

Overføringsverdier mellom tur og god psykisk helse - DNT-Sør
🇳🇴

Walkshop

  1. Vandring på skogssti
  2. Fjellklatring
  3. Mental tilstedeværelse

Kjennskapsutvikling i møte med sjøen - Fangst i havet
🇳🇴

Denne workshopen varer fra kveld til formiddagen, og vi bor, lever av og kjenner livet i strandsonen. Målet er å finne ut hva som kan brukes i strandsona til å skape utvikling.
Som deltaker må du ha med eget liggeunderlag, tarp/telt, sovepose og flytevest. Alt av utstyr forøvrig holdes av kurslederene.